Energiaszint- és tömegnövelés egy csapásra

tömegnövelés

A magas tápanyagtartalmú, főként szénhidrátokat és fehérjéket különböző arányban tartalmazó sporttáplálék kategória egyre nagyobb keresettnek örvend. Az így kapott keverék energiában gazdag és különösen alkalmas olyan embereknek, akik a fizikailag megterhelő életmód, többek között az edzés során az energiaszükségletüket szeretnék fedezni.

Ugyanakkor olyan sportolók is fogyasztják, akiknek a tömegnövelés a kitűzött céljuk. A klasszikus súlygyarapítók általában szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek gyorsabban felszívódnak és gyorsabb energiaforrást biztosítanak.

A tömegnövelést célzó készítményeket edzés után kell bevenni. Edzés után egy klasszikus fehérjével vagy BCAA-kkal kombinált termék használható a fehérjetartalom növelésére.

Az all-in-one keverékek jellemzően alacsonyabb szénhidrát- és magasabb fehérjetartalmúak, és más, gondosan kiválasztott összetevőkkel gazdagítottak, ezáltal teljesebb tápanyagforrássá válnak. Az all-in-one tömegnövelési termékek tejjel is keverhetőek, hogy növeljük a minőségi tápanyagok és az energia arányát.