Ennek köszönhetik sikerüket a multi split klímák

Klíma

Az ablakon kitekintve láthatjuk, hogy az időjárás szinte napról-napra gyorsan változik. De mindaddig, amíg az időjósok megpróbálják előre jelezni az elkövetkező esőket, szeleket vagy meleget, az otthon klímájának mindig tökéletesnek kell lennie. De ehhez néhány ventilátor és fűtőtest nem lesz elegendő, mivel átfogó és tartós megoldásra van szükség. Más szóval ideje, hogy egy megbízható otthoni légkondicionáló rendszert válasszon! Gondolta volna, hogy egy darab klímával több helyiséget is lehet fedni egyszerre (forrás: cascadeklima.hu)? Bizony, így van!

A multi split rendszerek olyan hagyományos egységek, amelyek két részre oszlanak és lehetővé teszik több helyiség hűtését vagy fűtését egyetlen kültéri egységgel. A klímaberendezés kültéri egységébe egy erősebb kompresszor van beépítve, valamint több út összekötésére szolgáló portok és automatikusan elzáródó szelepek, amelyek a helyiségben található beltéri egységekhez juttatott freon mennyiségét szabályozzák.

A teljesítményük is jelentősen felülmúlja a versenytársakét, ez pedig vonatkozik mind az elfogyasztott villamos energia mennyiségére, mind a zajszintre. Viszont, ha nem szeretne eltévedni a műszaki adatok útvesztőjében vagy egyszerűen csak nincs erre ideje, akkor bízza ezt ránk! Mi garanciát vállalunk a készülékeinkre! Egy klímaberendezés eladása csak a harc fele. Biztosítani kell annak teljesítményét is. Az elégedetlen ügyfél csak felesleges problémákat generál, nem beszélve a megoldásra fordított időről és energiáról. Jobb, ha ezek a problémák fel sem merülnek.

A legnépszerűbb multi split modellek gyártói között a Cascade, a Daikin és a Toshiba vállalatot tartják számon. Az általunk értékesített Cascade berendezések rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal. Mi nem fogalmazunk olcsó „no name” modelleket, mivel 2 év garanciát vállalunk minden nálunk vásárolt termékre. Miután megvásárolt egy ilyen klímaberendezést, azt akár 10 évig is használhatja rendszeres karbantartás mellett. A multi split rendszerek magas színvonalú telepítése szintén nagyon fontos, hiszen ez is felelős azok hibátlan működéséért.