Erősíti a szervezetet a feketeköménymag olaj

feketeköménymag olaj

Dél-Európából származik, de a gyökerei messzire nyúlnak vissza, egészen az ókori Görögországig és Rómáig. A középkorban úgy hitték, hogy védelmet nyújt a gonosz szellemek ellen, ma pedig az egyik legnépszerűbb alapanyag, amit gyakorlatilag a világ minden konyhájában használnak, az olasztól az indiaiig.

A feketeköménymag olaj azonban sokkal több, mint egy alapanyag a köretekhez. Értékes táplálékkiegészítő, ami vitaminokkal gazdagítja a szervezetet, megkönnyíti az emésztést és erősíti az immunitást. A feketeköménymag olaj számos más egészségfejlesztő tulajdonsággal is rendelkezik és segít megvédeni a szervezetet a mikroorganizmusoktól, a különböző betegségek kialakulásától. A köménymag kivonat a természetes köptető szerek tulajdonságait is birtokolja.

Hígítja és a felszínre hozza a hörgők váladékát. Emiatt a készítményt tüdő- vagy hörgő betegségek kezelésére használhatják, mivel segíthet a felső légúti megbetegedések kezelésében. Rendelje meg a feketeköménymag olajat, hogy testét belülről kifelé is erősítse!