Fa futóbicikli szilárd konstrukcióval

fa futóbicikli

A kisebb gyermekek szeretnek futkározni és már a biciklizést is szívesen kipróbálnák. Az „igazi” kerékpár előtt azonban egy jó kis fa futóbicikli sokkal okosabb beruházás, hiszen a gyermek ezen tanul meg egyensúlyozni.

Az egyik fontos paramétere az ülés magassága, hogy gyermek lába leérjen a talajra. Az anyaga szintén nem elhanyagolandó, hiszen nem 1-2 hónapra vásárolnak a szülők ilyen járgányt. A tömör fából készült változatok strapabíróak és erősek, így sokáig szép állapotban maradnak. Bár a fa futóbicikli szilárd fa konstrukcióval rendelkezik, stabil és mégis könnyű. A fullbaby.hu webáruházban kapható modellek puha, kényelmes üléssel és fogantyúval vannak ellátva. Állítható ülésmagasságuk 3 féle pozícióba állítható, ezért 18-36 hónapos korú gyermekeknek ajánlottak.

A fa futóbicikli nemcsak fejleszti a gyermek koordinációs képességeit és remek szórakozást nyújt neki, hanem környezettudatos választás is a szülők részéről. Egy ilyen bicikli ugyanis sokáig használható, nem megy tönkre néhány hónap után.