Fakötésű alátét, a megtámasztás csúcspéldánya

fakötésű alátét

Minden szakmának megvannak a sajátos felszerelései, valamint a szükséges kiegészítő elemei. Ezen a vonalon elindulva, a fakötésű alátét neve is felmerülhet, ami biztosan nem hangzik megszokottan a legtöbb ember fülének. Valójában egy nagyon gyakran használatos, igazán hatékony alapról van szó.

Először is érdemes górcső alá venni a pontos felhasználási módját. A fakötésű alátét többségében horganyzott felületkezeléssel van ellátva, lehet rozsdamentes, továbbá készülhet sárgarézből is. Utóbbi ritkább, de azért a kültéri elemeknél szokás alkalmazni.

Természetesen több különféle méretezésben kapható, így a megfelelő csavarral könnyedén összeilleszthető. A fakötésű alátét DIN száma a 440, vagyis erre hivatkozva lehet egyszerűen kérni a szakemberektől. Célja, hogy erősebbé és strapabíróbbá tegye az adott csavart.

Felszereléskor megerősíti a csavart, ezáltal elkerülhető, hogy beszakadjon a bútorba vagy bármilyen egyéb felületbe. Az ára igazán pénztárcabarát, ettől nem is kell tartani. Ha szükség van rá, az epitsrank.hu webshop remek hely a vásárláshoz!