Gurulós polc a praktikus tároláshoz

guruló polc

Amikor megbízható és erős polcrendszert keresünk, mindig figyelünk az olyan tényezőkre, mint az anyaghasználat és a stabilitás! Fémből készült a Salgó guruló polc, erős szerkezettel, ami egyben remek mobilitást is kínál. A mozgathatóság pedig sok helyen elengedhetetlen, hiszen ezzel bármikor hozzá lehet férni az elraktározott termékekhez.

A Salgó polcrendszerek sokféle kivitelben megtalálhatóak, amelyek között a gurulós változatok is helyet kapnak. A guruló polc könnyedén átmozgatható egyik helyről a másikra, minden erőlködés és szétszerelés nélkül. Szintén nagy előnye, hogy az elemek könnyen összeszerelhetőek és bővíthetőek igény esetén. Remek választás irodákba, szerverszobákba, raktárakba, műhelyekbe és garázsokba.

A guruló polc így minden elvárásnak megfelel, a modern és költséghatékony raktározás érdekében: erős, stabil, jól mozgatható, ráadásul még helytakarékos is. Olcsó, könnyen összeszerelhető, időtálló és rengeteg felületet biztosít, továbbá így kihasználható a függőleges tér. Kérjen Ön is ajánlatot a raktech.hu webáruháztól!