Mi tartozik az elektronikai reklámajándékok kategóriájába?

elektronikai reklámajándékok

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális céges szuvenír? Először is ott vannak az elektronikai reklámajándékok, amelyek értéke nem haladhatja meg az üzleti etikett által az emléktárgyakra megállapított árhatárokat. Ha egy dolog az elfogadottnál drágább, akkor ez azt jelenti, hogy automatikusan az ajándék kategóriába soroljuk.

Mi a különbség az emléktárgy és az ajándék között? Az emléktárgy olyan termék, aminek indoklás nélküli ajándékozása nem kötelező, az indokolatlan ajándék pedig valamiért cserébe jár. Másodszor, az elektronikai reklámajándékoknak hasznosnak kell lenniük, akárcsak bármelyik más meglepetésnek. Az üzleti világban minden észszerű és funkcionális, valamint minden erőfeszítés valamilyen eredményre irányul. Ugyanezek a követelmények vonatkoznak a hagyományos és elektronikai reklámajándékokra is.

A flash meghajtók és az egér alátétek nagyon népszerűek, mivel ezeket gyakran használják az üzletemberek is. De semmi esetre sem adhatjuk ugyanazt az emléktárgyat a társaság egyik alkalmazottjának és annak ügyvezetőjének.