Gyakori lekérdezés a surströmming ár az interneten

surströmming ár

A svéd konyha világszerte ismert a svéd húsgombócokról, a rák partikról és a svédasztalos reggelikről, de van egy hagyományos finomság, ami ritkán jut el az ország határain túlra. A hering olyan étel, amiről gyakran megoszlanak a vélemények, de az erjesztett változata a világ legbüdösebb ételének jelöltje. Ráadásul a surströmming ár is sokakat elriaszt a svéd konyha ezen különlegességének kipróbálástól. A nem mindennapi illattal rendelkező étel balti-tengeri heringből készül, amit legalább 6 hónapig gyenge sós lében erjesztenek.

A konzervdobozban enyhén megsózzák, hogy megakadályozzák a romlását. Akik elég bátrak ahhoz, hogy a boltokban kifizessék a surströmming árat, megvegyék és meg is kóstolják az ételt, gyakran fogyasztanak kis darabokat kenyérfalatokba csomagolva tejföllel, lilahagymával és kaporral együtt. Ön is szeretné kipróbálni? Ha nehezen talál surströmminget a helyi boltokban, akkor se aggódjon! Számos hazai online webshopban megvásárolhatja ezt a svéd büdös csemegét, megfizethető surströmming áron.

Milyen a biztonságos fényvédő?

Az első tavaszi napsugarakkal visszatér a napvédő krémek használatának szükségessége. A colore.hu portál szerint, a magyar nők és férfiak kozmetikai tudatossága is érezhetően növekszik ezen a téren, hiszen egyre inkább odafigyelünk arra, hogy igényeinket figyelembe véve gondoskodjunk magunkról. A szűrővel ellátott kozmetikumokat egész évben használnunk kell, különösen, ha teljes napsütésben vagyunk. Az UV fényvédők, amelyeknek meg kellene védeniük a bőrünket a Nap negatív sugaraitól, egyikei azoknak a kozmetikumoknak, amelyekkel kapcsolatban sok kérdés merül fel.

Ezért a colore.hu tanácsadói megpróbálnak választ találni ezekre. Ha már eldöntöttük, hogy megvásárolunk egy kozmetikumot a bőr sugárzás elleni védelmére, figyeljünk arra, hogy az SPF mellett tartalmaz-e PPD és ásványi szűrőket is! Az is fontos, hogy a kozmetikumokban különböző szűrők legyenek, mivel nem mindegyik véd ugyanúgy. Vannak olyanok, amelyek az UVB és az UVA sugárzás ellen is védenek. Ha tehetjük, válasszuk ezeket, olvasható a colore.hu oldalon.