Hypo tabletta különféle tevékenységekhez

hypo tabletta

Kiemelkedően hatékony fertőtlenítőszer, ami széles spektrumú hatással rendelkezik a különböző baktériumokkal szemben. A hypo tabletta koncentrációja változhat, így az adagolási ajánlások is eltérőek lehetnek. A rendszeres igénybevételével megelőzhető a kórokozók elszaporodása és a vízzel terjedő betegségek kialakulása.

Könnyen oldódik a vízben, szóval rendkívül gyorsan hat. Az ivóvíz kezelésére is használják, hiszen bizonyos helyeken nem megfelelő a folyadék minősége. Az élelmiszeriparban egyre nagyobb szerephez jut.

A hypo tabletta a felületek, az eszközök és a berendezések fertőtlenítésére is tökéletes. Az otthoni takarítás során sem hiányozhat. A fürdőszobák, a konyhák és egyéb területek mélytisztítására, fertőtlenítésére időnként sort kell keríteni. Mivel erős vegyszerről van szó, ezért viseljen védőkesztyűt és szemvédőt a használata közben!

Tartsa távol a gyermekektől és az állatoktól! Soha ne keverje össze más anyagokkal, hiszen nem lehet tudni, hogy milyen reakciót vált ki. A hypo tabletta tárolása hűvös és száraz helyen történjen!