Hasznos és ízletes termék a wakame alga

wakame alga

Ha figyelembe vesszük a japán konyhát, akkor ez a tengeri moszat méltán foglalja el benne az egyik vezető helyet. A wakame alga a miso leves és az Európában népszerű chukka saláta népszerű összetevője. Nehéz például elképzelni a tofusalátát vagy a susit is wakame alga nélkül.

Az ilyen ételekhez főleg speciális szószokat használnak öntetként, hogy árnyalják a moszat ízét. Ezt a hínárt szárítva árusítják és úgy néz ki, mint a sötétzöld papírdarabkák. Főzés előtt vízbe kell áztatni, hogy minden darab térfogatot nyerjen és átlagosan négyszeresére nőjön.

Ezután törölközőkkel enyhén megszárítják, eltávolítva a felesleges nedvességet. A fentiekből következik, hogy a wakame hasznos és ízletes termék, gyakorlatilag nincs ellenjavallata a fogyasztásának.

Ha még mindig túl egzotikus Önnek, próbálja meg kisebb adagokban fogyasztani, hogy hozzászokjon az ízéhez! Tőlünk rendelve, a wakame alga ízének minden árnyalatát értékelheti! Üzletünk választékát rendszeresen frissítjük és az oldal kényelmes felületének segítségével könnyen megtalálhatja a szükséges árut.