Immunetec krém a megfelelő védelemhez

Immunetec krém

Különös fontossága van manapság a kórokozókkal szembeni harcnak, így a kézfertőtlenítő egyszerűen nem hiányozhat a táskánkból, bármerre menjünk is. Az Immunetec krém klinikailag igazoltan hatékonyabb, mint az alkoholos kézfertőtlenítők, ami egyáltalán nem irritálja sem a problémás, sem az allergiára hajlamos bőrt.

Egyedülálló magyar innovációról beszélünk, ami felveszi a harcot a kórokozókkal szemben, már az első pillanattól kezdve, a benne található láthatatlan ezüstionok segítségével. A család minden tagjának megfelelő védelmet biztosít az Immunetec krém a vírusok, baktériumtörzsek és gombák ellen, megakadályozva azok szaporodását. A készítmény mindvégig kifejti a hatását, ameddig a bőr felületén van.

Utazáskor nélkülözhetetlen, hiszen még akkor is, ha saját autóval megyünk, nem minden esetben tudunk tökéletesen kezet mosni. Csak egy borsónyi mennyiséget kell belőle használni a megfelelő védelemhez, tehát az Immunetec krém igazán gazdaságos. A produktum könnyen megvásárolható a zolaplaza.hu webshopból.