Kékfény védelem – Osmoter extra hidratálóval lehetséges

kékfény védelem - osmoter extra hidratáló

Mintha a Napot nem lenne elég nehéz elkerülni, van egy másik bőrgonosz is, ami a fénykárosodás más formájában jelentkezik. Ennek neve a HEV fény. Ha most ezt olvassa, az azt jelenti, hogy Ön is ki van téve ennek.

Valószínűleg jól ismeri a túl sok képernyő fénynek való kitettséggel járó olyan küzdelmeket, mint a szem terhelése, fejfájás stb. Van egy másik hatása is a túlzott Insta-böngészésnek, amit gyakran figyelmen kívül hagyunk és ez a bőrrel kapcsolatos. A kékfény védelem – Osmoter extra hidratáló használata azért is szükséges, mert a tévék, a számítógépek és az okostelefonok képernyői mind kék fényt bocsátanak ki. Ez pedig szabadgyökös károsodást okoz, ami gyorsabb öregedést, pigmentációs és textúra problémákat eredményez.

Az SPF mellett, a kékfény védelem – Osmoter extra hidratáló a piacon kapható egyik leginnovatívabb termék, ami minimalizálja a bőr napi adag képernyő időből származó öregedését. Gondoljunk a kékfény védelem – Osmoter extra hidratáló technológiájára úgy, mint egy szűrőre, ami semlegesíti a kék fény által okozott stresszt!