Kiemelkedően hatékony a folttisztító só

folttisztító só

Nem feltétlenül igaz az a feltevés, hogy csak erős vegyszerekkel lehet elérni a tökéletes foltmentes tisztaságot. Sokan nem gondolnák, hogy kíméletesebb és környezetbarátibb megoldásokat is lehet találni már.

Makulátlan tisztaság érhető el a folttisztító só bevetésével, a makacs szennyeződések esetében is, ráadásul a mérgező klór kihagyásával éri el ezt az elképesztő eredményt. Sőt, a nátrium perkarbonát ruhaneműk fehérítésére is használható. Citromsavval vegyítve, akár egészen alacsony hőfokon is észrevehető a fehérítő hatása. A folttisztító só erejét a felszabaduló oxigénnek köszönheti. További előnye még, hogy rendkívül sokoldalúan felhasználható. Pasztaként használva koncentráltan a foltra helyezve a legmakacsabb foltot is kiszedi.

Mosogatógép tablettát is könnyedén elő lehet állítani a folttisztító só és a citromsav keverékéből. Még a penész sem okozhat neki problémát, legyen szó ruhadarabról vagy falról. Remek áron lehet hozzájutni, többféle kiszerelésben is. Hihetetlenül hosszú ideig kitart egy csomag.