Körbetámlás gyerekágy szivacsolt élekkel

körbetámlás gyerekágy

Szülőként mindannyian szembesültünk már azzal, hogy gyermekünk reggel keresztben vagy teljesen megfordulva aludt az ágyán, semmiképpen nem úgy, ahogyan este lefektettük. Ezt nem tudja megtenni, csak egy tágas fekhelyen, de a teljes biztonság is elengedhetetlen, ezért a körbetámlás gyerekágy jelenti a legideálisabb választást.

Persze ilyen modell nem minden hagyományos üzletben található, viszont a gyerekagybolt.hu webáruház kínálatában igen. Olyan praktikus és tágas az itt kapható körbetámlás gyerekágy kialakítása, hogy az nem csupán alváshoz, hanem játszani, mókázni a kis barátokkal is tökéletes színhely lehet.

Kiságy után nagyon jó választás a csemetének, mert erre könnyen fel tud mászni, puha, az élein pedig vastag szivacs van, így nem ütheti meg magát, nem esik le az ágyról, illetve a kis takaró és a játékok is fent fognak maradni alvás közben. Egyszerű kárpittal és vidám mesefigurákkal egyaránt kérhető a webáruházban a körbetámlás gyerekágy, a csöppség új fekhelye, amit évekig használ majd.