La Roche-Posay sampon a fényes hajszálakért

la roche-posay sampon

A korpás haj nagyon kellemetlen, mert egyrészt viszket tőle a fejbőr, másrészt pedig az apró bőrdarabok a viselt ruhára hullnak, esztétikailag rendkívül csúnya látványt nyújtva.

Viszont a megfelelő termék használatával, mint amilyen például a La Roche-Posay sampon érzékeny fejbőrre, megszüntethető a kellemetlen probléma. A készítmény alkalmas gyakori használatra is, kifejezetten száraz bőrre lett kifejlesztve. Gazdag, tápláló és krémes az állaga, tápláló hatása van és csillapítja a viszkető érzést. Ez a La Roche-Posay sampon nagyon jól és azonnal tisztítja a fejbőrt, láthatóan és tartósan képes eltüntetni a korpát, valamint megelőzi annak újbóli megjelenését.

Jótékony tulajdonságai közé tartozik még, hogy támogatja a fejbőr egyensúlyának helyreállítását, hatására a haj könnyed és fényes lesz. 200 ml kiszerelésben rendelhető meg a La Roche-Posay sampon az agnespatika.hu webáruházból. Ha Ön is korpás hajjal küzd, akkor biztosan ez a krémsampon jelenti a megoldást a gondjára. Adjon neki egy esélyt!