LED reflektor eltérő variációban

led reflektor

Ha szeretne kültérre ideális fényviszonyokat kialakítani, akkor ez a termék lehet a jó megoldás. A LED reflektor kitűnő alternatíva gépkocsi behajtók, udvarok és egyéb házkörüli területek megvilágítására.

A pozitívumai közé tartozik, hogy alacsony az energiafelvétele, ebből kifolyólag nem kell magas üzemeltetési költségtől tartania, még akkor sem, ha huzamosabb ideig használja. A fényvetőt megvásárolhatja hideg és meleg árnyalatban egyaránt, így kiválaszthatja az adott területhez leginkább alkalmas színhőmérsékletű változatot. Néhány LED reflektor solar technológiával rendelkezik, ami még nagyobb megtakarítást eredményezhet.

A napelem segítségével a napfényt elektromos energiává alakítja, amit egy akkumulátorban tárol. Csak akkor kapcsol be, amikor arra szükség van, vagyis sötétedéskor és mozgást észlelve. Hordozható fényvető is létezik, ami tökéletesnek bizonyulhat a különböző munkavégzések során. A LED reflektor szilárd tárgy és víz elleni védelemmel el van látva, így a felhasználási területe korlátlan.