Milyen a jó kötőtű?

kötőtű

A kötés remek elfoglaltság, ami hamar rabul ejti az embert. A kötőtű elengedhetetlen eszköze a munkának. Már az elején tisztázni kell, hogy a kiegészítő árán nem érdemes spórolni, ha szeretnéd elkerülni a bonyodalmakat.

Gondolj bele, milyen bosszantó lenne, ha a tevékenység közben egyszerűen elhajlana, akadna a damil vagy tompa lenne a hegye! A gyenge minőségű változatoknál gyakori probléma, hogy a damil elválik a tűtől, aminek következtében a szemek leszaladnak, rosszabb esetben az addig elvégzett munka kárba is mehet. A kötőtű kiválasztásánál tisztában kell lenned azzal, hogy mit szeretnél pontosan készíteni, ugyanis a ruhától, illetve annak anyagától függően, más és más változatra lesz szükséged.

Például, amikor harisnyát vagy zoknit szeretnél kötni, akkor a Colibri tűkészlet remek választás lesz. Az egyik vége hegyes, a másik pedig normál kialakítású. Ez a kötőtű szett roppant praktikusnak nevezhető, hiszen a kiegészítők végei egyszerűen használhatóak. A termék további pozitívuma a kedvező ár-érték aránya.