Maestro kilincs minden igény szerint

Maestro kilincs

Egyre többen vásárolnak olyan cégektől, amelyek már úgymond letettek valamit az asztalra. A Maestro kilincs változatok és épületvasalatok 1999 óta a magyar piac meghatározó szereplői, ezért nem kérdés, hogy ez a márka már évtizedek óta megbízható partner a magyar vásárlóknak is. A Maestro termékek gyártásánál nagy hangsúly esik mind a megbízhatóságra, mind pedig a funkcionalitásra és a minőségre.

A Maestro kilincs ugyanakkor nem csupán egy jól működő eleme lesz a lakásnak, hanem esztétikus kiegészítője is, hiszen a gyártó a dizájnra is kellőképpen odafigyel. A kilincs.hu webáruházban, az ajtókilincseken kívül megtalálhatóak az egyéb nyílászárókhoz kapcsolódó termékek is, mint a tolóajtó vasalatok, ajtópántok, mágneses bevésőzárak, stb.

A Maestro kilincs mellett szól az is, hogy a termékek jelentős részénél elérhető azok ablakkilincs verziója is. A termékpaletta rendkívül gazdag, így ezen a réz, alumínium, nikkel, rozsdamentes és antibakteriális bevonatú kilincsek is megtalálhatóak többféle stílusban.