Koktél fehér rum használatával

fehér rum

Férfiak nagy kedvence a rum, de sokan nem tudják, hogyan és miből készül. Tulajdonképpen a rum a nádcukor gyártáskor fennmaradt melaszból vagy közvetlenül a cukornád levéből erjesztett és lepárolt égetett szesz. Igazi különlegesség a fehér rum, amit főként koktélokhoz szoktak használni, de a gyümölccsel ízesített rumok alapanyaga is ez.

Ha a vendégeit majd egy valóban finom koktéllal szeretné elkápráztatni, akkor keresse fel a diszkontital.hu webáruházat és vegye meg a hároméves Angostura fehér rumot! Ennek a finomságnak az alkoholtartalma 37,5%. Ugyanott több gyártó termékei közül választhatja ki az Ön szerint legfinomabb szíverősítőt, például a Barcelo, a Puntacana vagy a Cubanacan.

Utóbbinak a felsőkategóriás készítménye 38%-ban tartalmaz alkoholt. Bármelyiket is választja, biztosan nem fog csalódni! Jó, ha mindig van otthon fehér rum, hiszen bármikor érkezhetnek vendégek, de akár a párjával is elfogyaszthat este egy finom koktélt, közben pedig megbeszélik az aznap történteket. Ezért látogassa meg a webáruházat!