Mától a dohányzás leszokás jóval egyszerűbb, mint valaha

dohányzás leszokás

Ha Ön is olyan ember, aki már százszor ugrott neki annak, hogy leszokjon a cigarettáról kisebb-nagyobb sikerekkel, akkor mindenképp olyan módszert kell válasszon, ahol valóban hatékony a dohányzás leszokás. A biorezonanciás módszer orvosi kivizsgálást nem igénylő megoldás még azoknak is, akik 10, 20 akár 30 éve dohányoznak. Elkezdése előtt orvosi kivizsgálásra nincs szükség, hiszen a biorezonanciás kezelés egy noninvazív terápia. A leszoktatás alatt csak pántokon keresztül kapcsolódik a készülékhez, megfelelő bioinformációt kínálva fel Önnek, ennek köszönhetően pedig szervezete be fogja hozni az informatikai lemaradást.

Természetesen a dohányzás leszokás nem történhet meg elhatározás és alapvető lépések megtétele nélkül. Szükség lesz a nagy nap előtt egy alapos takarításra a lakásban, a munkahelyen és az autóban egyaránt, hogy ne legyen zavaró a cigiszag. A füstmentes élethez szükséges eltüntetni a dohányzással járó eszközöket is, mint például a hamuzót, a cigarettát, illetve az öngyújtót. Ha szeretné megtudni milyen a gyors dohányzás leszokás, akkor mindenképp látogasson meg bennünket internetes oldalunkon vagy személyesen a budapesti gyógycentrumunkban! Itt vércsoport teszt elvégzésre is lehetősége nyílik, amennyiben néhány perc alatt, szinte azonnal szeretne választ kapni. Egy gyors adminisztráció és egy annál gyorsabb mintavétel után, mintegy 5 perc alatt megtudhatja, hogy A, B, AB vagy 0 a vércsoportja, valamint hogy Rh+ vagy Rh-. A Sefarol kártyán végzett tesztet száradás után lefóliázzák és haza lehet vinni.

Egy ilyen vércsoport teszt még Budapesten is olcsónak számít, mivel csupán 3500 Ft. Az Rh típusa többnyire a kismamáknál fontos, ha a várandósságok ideje alatt kiderül, hogy a mama és a baba vércsoportja eltér, akkor nagyobb figyelmet kell szentelni a vizsgálatokra és természetesen az egészségre. A másik típusú vércsoport osztályozás pedig inkább a baleseteknél, azonnali műtéteknél, általános vagy speciális vizsgálatoknál szokott mérvadó lenni. Bármelyik eset álljon fel, klinikánkra bármikor bejelentkezhet egy vércsoport teszt elvégzésre.