A mindig jó választást jelentő Mystic Day overálok

Mystic Day overálok

Sokunk kedvenc ruhadarabjai az overálok. Választhatunk belőle hosszú és elegáns változatot egy különleges alkalomra, vagy kikaphatunk a szekrényből egy rövidített fazont barátnős mozizáshoz, családos fagyizáshoz. Mindegy hová készülünk, a Mystic Day overálok nyerő választást jelentenek a tavaszi vagy nyári programhoz egyaránt.

Ez a ruhadarab nagyon kreatívan, sokféleképpen hordható, hiszen kiegészíthető szinte bármivel. Egész más hatást kelt, ha egy blézerrel viseljük, mintha egy színes kardigánnal. Megint mást, ha egyszerű, sportos pamutot vagy kifinomult, lenge, virágos muszlint választunk.

Tehetünk fel egy szép övet rá, ami attól függően, hogy milyen anyagból készült, például bőr vagy szatén, más-más stílusú megjelenést eredményez. Viseljük kalappal vagy kendővel, ékszerrel vagy anélkül, mindig valami újat tudunk kihozni belőle. Ez egy sokoldalúan felhasználható, alap ruhadarabról van szó, amiből mindenképpen érdemes beszerezni párat. Ehhez kellemes keresgélést kívánunk a Mystic Day overálok között!