Miért jó a szertartásvezetés kiszervezése?

szertartásvezetés

Ki mondta azt, hogy nem fontos az esküvői ceremónia helyszíne? Képzeljük magunk elé, ahogy a szertartásvezetés részeként vitorláshajóval szeljük a Balatont! A menyasszony az egyiken, a vőlegény pedig a másikon száguld, kecses kanyarokat tesznek a vízen. A vendégek egy nagyobb hajón, esetleg a kikötőben várják a szerelmesek érkezését, akik két külön irányból jönnek, de végül együtt mennek tovább.

Hagyományos körülmények között ez az esküvő elképzelhetetlen, azonban ma már nem ismerünk lehetetlent. Ma már hajókázhatunk, hegyet mászhatunk vagy más, csodás helyszínt is választhatunk a szerelmünk egyesülésére. A szertartásvezetés feladata a vezetőre hárul, akik végig személyre szabott beszéddel készül, amin senki sem fog elaludni.

Ne hagyjuk, hogy az életünk legfontosabb pillanatát mások határozzák meg! Ha van egy álomhelyünk, akkor tegyünk meg minden tőlünk telhetőt és rendeljük oda az egész násznépet. Utólag visszagondolva nem fogjuk megbánni a döntésünket és egy életre szóló élményt szerzünk mindenkinek.