Migrén kezelése piercinggel? Ez tényleg beválhat?

migrén piercing

A migrénes fejfájás rendkívül sok embernek, főleg nőknek, az életét nehezíti meg hazánkban, sokszor hosszú éveken keresztül. Egyre népszerűbb kezelési módszernek számít a fejfájás ellen a migrén piercing. Az ősi kínai orvoslásban már 2000 éve használják hatásosan az akupunktúrát, mint gyógymódot, különböző betegségek és elváltozások hatékony kezelésére.

Hazánkban alternatív gyógymódként, kiegészítő kezelésként ajánlják a szakemberek, mivel a hatásossága nem garantálható 100%-ban az eltérő egyéni reakciók miatt. A migrén piercing hatékonyságának is az akupunktúrás pontok ingerlése az alapja, amik a fül külső felületén helyezkednek el és szoros kapcsolatban állnak a szervezet működésével.

Olyan elsődleges fejfájások esetén segíthet az alkalmazása, mint a migrénes, cluster, tenziós/hipertenziós és frontérzékeny fejfájás. A migrén piercing által a bolygóideg állandó ingerlése fájdalomcsillapító, nyugtató hatással bír, sok esetben a kezelés a Shenmen piercing együttes alkalmazásával válik maximálisan hatásossá.

Ilyen esetekben nemcsak a fejfájás csökkentésére alkalmazható a piercing, de hatékonyan oldja a szorongást, depressziót és pozitív hatással lehet a szívműködésre, valamint az alvásminőségre is. A kezelés hatékonysága már a beszúrást követő 1-2 napon belül érzékelhető, két hét elteltével pedig az esetek túlnyomó részében teljes tünetmentesség érhető el.

A Medical Piercingnél behelyezett Migrén- és Shenmen piercingre 100% garanciát vállalnak, ami azt jelenti, hogy ha két hét elteltével sem érezhető pozitív változás, ingyenes megerősítő piercinggel növelik a kezelés hatékonyságát. A Migrén piercing beszúrását minden esetben körültekintő állapotfelmérés előzi meg, ami kiterjed a panaszok és kórelőzmények vizsgálatára is.

Ezt követően a fül állapotának alapos vizsgálata után, gépi beméréssel végzik a piercing behelyezését a megfelelő helyre. A szakemberek a piercing beszúrását követően utánkövetéssel, hasznos tanácsokkal és információkkal gondoskodnak a vendégek maximális elégedettségéről.