Betegalátétek ágyhoz kötött betegeknek

betegalátétek

Az önálló mozgással és szükségleteik kielégítésével kapcsolatos problémákkal küzdő emberek különleges gondoskodást igényelnek. A betegalátétek rájuk és gondozóikra való tekintettel lettek kifejlesztve.

Az ilyen termékeket többek között kórházakban, idősotthonokban és otthoni háztartásokban használják. Minimalizálják a kényelmetlenséget és a hosszantartó fekvő helyzetben való tartózkodás miatti bőrfájdalom kialakulásának kockázatát. A betegalátétek kiegészítő védelmet nyújtanak az ágyneműknek és a matracoknak, minimalizálva az irritáció és a kellemetlen szagok kockázatát. Használatuk egyszerű. Elég, ha vízhatlan lepedővel letakarva a matracra fektetjük ezeket a beteg teste alá és használat után a megfelelő hulladékgyűjtő edénybe dobjuk.

A vizelet visszatartási problémák nemtől függetlenül minden korosztályt érinthetnek, bár a statisztikák szerint a nők nagyobb valószínűséggel szenvednek tőle. Az ágyvédő betegalátétek segítenek minimalizálni az ágyneműn és matracon nehezen eltávolítható foltokkal és kellemetlen szagokkal járó kellemetlenségeket.