Muszáj ellenálló legyen a mezőgazdasági gumi!

mezőgazdasági gumi

Amikor közlekedésről beszélünk, akkor általában mindenki azonnal az országúton történő vezetésre gondol, persze joggal. Ennél azonban jóval bonyolultabb ez a témakör, mert gyakran még csak érintésre sem kerülnek az aszfaltos részek, mert ahová indulunk csak föld- vagy kövesutak vezetnek. Amennyiben traktorral vagy hasonló erőgépekkel dolgozunk, a mezőgazdasági gumi kiemelt jelentőséget kap.

Ezekről a verziókról tudni kell, hogy rendkívül ellenállóak, amire komoly szükség van, hiszen rendszeres és fokozott erőhatásnak vannak kittéve. A mezőgazdasági gumi méretéből és kialakításából adódóan, elég borsos összeggel rendelkezhet első ránézésre, de ismerve a képességeit, megtérülő befektetésről beszélhetünk.

A saját dolgukat könnyítjük meg olyankor, ha a vontatást végző járműn és az utánfutókon is jól tapadó mezőgazdasági gumi található, hiszen így az adott környezeti akadályokon könnyedén felül lehet kerekedni, évszaktól függetlenül. A tutigumi.hu weboldalon sok egyedi típust is megtalálunk, amire szükségünk lehet adott esetben.