Norvég termék a BeSafe gyerekülés

Gyerekülés

Az autók száma egyre nő, ezért több cég foglalkozik az utasok biztonságával, egy esetleges ütközés során. A 60-as évektől létezik a BeSafe gyerekülés márka. Ez a norvég gyártó védjegyéül tűzte ki a legbiztonságosabb gyerekülés megszerkesztését. Ezen cél megvalósítása nem egyszerű feladat, sem a más cégekkel való verseny miatt, sem azért, mert egy viszonylag költséges folyamatról van szó.

A BeSafe gyerekülés gyártóinak modellezni és kipróbálni az összes elképzelhető variációt nem egyszerű és az sem, hogy mindeközben a gyermek illetve a csecsemő mozogni is tudjon, kényelmesen érezze magát.

Természetesen senki sem számít balesetre, de akarva-akaratlanul ez néha bekövetkezik. Erre az eshetőségre készül fel a BeSafe gyerekülés.

Egy olyan ülés fejlesztésében vett részt a cég, ami sokkal nagyobb biztonságot nyújt, ha a kisgyermekek a menetiránnyal háttal ülnek. Erre természetesen a nagyobb gyerekeknél nincs lehetőség, de ameddig ez lehetséges, a cég ezt az elhelyezést javasolja. Ez általában 3 éves kor.