Olcsó tarpézlemez: Hogyan lehetséges?

olcsó trapézlemez

Ismeri a mondást? Olcsó húsnak híg a leve. Nos, az olcsó trapézlemez pontosan ugyanezt jelenti. A trapézlemez alapvetően kedvezőbb árú, mint más építőanyagok. Vannak, akik nagyot szeretnének spórolni, főleg a mostani elrugaszkodott építőanyag árak mellett, azzal, hogy kifejezetten az olcsóbb, akciós trapézlemezeket választják.

Sokan azonban csalódni fognak, mert az olcsó trapézlemez nem feltétlenül az, amire éppen szükségük van. Például egy kültéri, csapadéknak és UV-sugárzásnak rendszeresen kitett tető vagy falburkolat esetében nem feltétlenül éri meg a kevésbé korrózióálló, vékony típusokat választani.

Az eső, a hó, a napsugárzás ugyanis kikezdheti ezeket, sőt, még a szél is. Például, ha a kelleténél vékonyabb trapézlemez kerül kiválasztásra csak azért, mert az akciós, akkor az könnyen a természet erőinek martalékává válhat. A szél ugyanis a túl vékony fémlemezt a csavaroknál megbontja, és adott esetben le is tépi, ami rögtön megsokszorozza a költségeket.

Mert egyrészt, helyre kell állítani azt a falat vagy tetőt az új trapézlemez fogadásához, másrészt pedig újat kell venni, és ezúttal már a megfelelőt, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy az első kör tisztán pénzkidobás volt az ablakon. Tehát ha Ön valóban olcsó trapézlemezt szeretne vásárolni, akkor válassza azt a típust, méretet, színt és bevonatot, ami Önnek megfelelő, és ami a környezetéhez is illik, ebben segítenek a Turbo-Pegazus Kft. szakértői.