Oldalráfolyást biztosít az EuroSpand műtrágyaszóró

EuroSpand műtrágyaszóró

A gyors és erőteljes növekedés érdekében, a növényeknek szükségük van a rendszeres tápanyagellátásra. Bár a talajban általában rendelkezésre áll ez, a pótlásra mindig nagy hangsúlyt fektetnek a gazdálkodók. A célra tökéletesen megfelel az EuroSpand műtrágyaszóró, ami kivételes módon készült el. Komoly fejlesztések és átgondolt tervezés után estek neki a megalkotásának.

A tartósság érdekében majdnem minden alkatrész rozsdamentes acélból készül, de amelyik nem, azt homokfúvással és többszöri festéssel készítettek elő a korrózió hatású anyagok kezelésére. Az EuroSpand műtrágyaszóró funkcióját tökéletesen látja el. A kijuttatáskor a szemek nem porlanak el, ezért jobban tudnak felszívódni a későbbiekben.

A több 100 literes űrtartalommal rendelkező befogadó egység belsejében oldalirányú ráfolyás történik az adagolórendszerre, ezért kevés az esélye az eltömődésnek. A folyamatos mérőrendszer lehetőséget kínál a dokumentálásra és a munka közbeni beavatkozásra. Az EuroSpand műtrágyaszóró kiszolgálja az igényeinket olyan mértékben amilyenre mindig is vágytunk.