Panyolai Pálinka változatos ízben

Panyolai Pálinka

Kis hazánk annyi mindenben jeleskedik, miért éppen az italgyártásban maradnának alul a magyarok? A Panyolai Pálinka remek bizonyíték arra, hogy az autentikus ízek soha sem mennek ki a divatból. Természetesen szeretjük a whiskeyt, a konyakot is, de időnként mindig hazatérünk a nemzeti italunkhoz és előveszünk egy finom pálinkát.

Megfigyelhető, hogy ezen a téren is egyre igényesebbek vagyunk és nem iszunk meg bármit. A Panyolai Pálinkafőzde termékei pontosan azoknak a fogyasztóknak a legjobb választás, akik szeretnek egy estét, ebédet minőségi ételek, italok társaságában elfogyasztani.

A Panyolai Pálinka pedig hozza mindazt, amit egy jó kis „hazaitól” elvárnánk, ami nem csoda, hiszen az 1700-as évektől ugyanolyan hittel és odaadással készítik el, ugyanakkor a különböző változatai között új ízeket is felfedezhetünk. Ez annak köszönhető, hogy a nemzedékről-nemzedékre szálló tapasztalat számtalan csodás Panyolai Pálinka változatot eredményezett. Kóstolja meg Ön is az érlelt szatmári szilva, feketecseresznye vagy fürtös meggy fajtákat!