Pocophone – felhasználókra tervezve

pocophone

A legtöbb fiatalnak az okostelefon vásárlás, legyen az Pocophone vagy Samsung, sokkal többről szól, mint maga a készülék. A hardver és a szoftver egyaránt fontos, de a Z generációnak a márka és az, amit képvisel, amihez igazán kötődik szintén lényeges.

A Pocophone ezt a versenytársaknál jobban megérti. Ez tette lehetővé, hogy gyorsan a technológia iránt rajongók és a fiatalok által kedvelt márkává váljon. A vállalat a felhasználók visszajelzéseire épül, így olyan készülékeket gyárt, amik az egyedi igényekre szabottak.

A teljesítményre és a megfizethetőségre összpontosít, amiket a rajongók kulcsfontosságú igényeiként azonosított. A Z generációs felhasználók körében, a mobiljátékok, az online vásárlás és a videostreaming is a legfontosabb prioritások közé tartozik.

Ennek a megközelítésnek köszönhetően, a cég számos különálló terméket dobott piacra és mindegyike újraértelmezi, mit jelent egy nagyszerű telefon. A legjobb módja annak, hogy leírjuk a Pocophone készülékeket az, hogy jobbak a középkategóriás telefonoknál, de nem fogják kiütni az iPhone-okat a nyeregből.