Sigma csempevágó praktikus megoldásokkal

Sigma csempevágó

Egy profi hidegburkoló eszköztárából nem hiányozhat egy Sigma csempevágó, amivel egyszerűen, mégis precízen végezhetőek el a különböző vágási feladatok.

Nem számít, hogy rétegelt vagy tömörített csempéről van szó, mert a segítségével minden esetben kifogástalan minőségben vághatóak méretre a csempelapok. A Sigma csempevágó beépített szögmérőjével a kétirányú szögállítás is lehetséges, így nem kell még egy plusz mérőeszközt is beszerezni. A húzásos karcolási rendszer révén egyenletesebb vágatok kivitelezhetőek. Természetesen ebben a wolfram karbidos vágógörgő is fontos szerepet játszik. Ez egyébként igény szerint titános változatra is cserélhető. De mit sem érne mindez, ha a Sigma csempevágó nem lenne kellően merev.

Ha meghajlana vágás közben, akkor rengeteg csempe veszne kárba. Viszont alumínium és acélötvözetű, CAD technológiás felépítéssel rendelkezik. A prémium anyaghasználatra sem lehet panasza annak, aki úgy dönt, hogy a következő projektet egy Sigma csempevágó kíséretében kívánja megvalósítani.