Remek kiegészítő a nyakba akasztható pénztárca

nyakba akasztható pénztárca

A kicsik már óvodás korban is szeretik, ha saját pénzük van, amiből egy-egy kirándulás alkalmával vásárolhatnak némi finomságot. Viszont a pénz könnyen kieshet a zsebekből, főleg a felhőtlen játék alkalmával, ezért kiváló szolgálatot tesz a nyakba akasztható pénztárca.

Ha ügyesen pakolunk, akkor még egyéb apró tárgyakat is el tudunk helyezni egy ilyen kiegészítőben. Nem beszélve arról, hogy a gyermekek körében mennyire menő a mesesgyerekbolt.hu online üzletben kapható Play-Doh nyakba akasztható pénztárca. Vidám színeivel és mintázatával magára vonja a tekinteteket és mivel cipzárral zárható, így biztonságot nyújt a benne elhelyezett zsebpénznek is. Nyakba akasztható jellege azért jó, mert így biztosan nem fogja elveszíteni a tulajdonosa.

Tartós anyagból, vagyis poliészterből készült, ami nem szakad könnyen. A mérete 15,5×10,5 cm, ami gyermeknek éppen ideális. Amint látjuk, nagyon sok előnnyel jár a nyakba akasztható pénztárca, ezért érdemes meglepnünk egy ilyen kiegészítővel a csemeténket.