Száguldozzon a városban a Barbi autóval!

barbi autó

A legtöbb kislány nagyon szeret babázni, azok közül is leginkább a Barbie babákat kedvelik. A Barbi autó nem maradhat el a kollekcióból, ugyanis minden vagány csajnak van egy sportos kabriója. Ugyanígy van ezzel Barbie, aki még a barátnőjét is fel tudja venni, hiszen legalább 2 darab ülés van a kocsiban.

Nyugodtan fel lehet fedezni a várost a járművel, nagyon könnyen lehet vele parkolni, illetve villámsebesen közlekedni. A Barbi autó értelemszerűen rózsaszín, mert ez a szín illik a legjobban hozzá. Nemcsak a gyerkőcnek lehet megvásárolni ezt a terméket, mert ajándékként szintén tökéletes választás. Legyen szó unokahúgról, valamelyik unokatestvérről vagy a rokonságban más gyermekről, a lányok nagyon fogják kedvelni ezt a játékot.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Barbi autó népszerűsége. Rengeteg más kiegészítő is megtalálható még a piacon, hiszen nemcsak vezetni tud. Tökéletesen búvárkodik, lovagol, cukrászkodik, rendelkezik műköröm stúdióval, de akár sellőként is jókat lehet vele szórakozni.