Repülőtéri parkolás extra szolgáltatásokkal

Repuloteri parkolas

Sem a BKV, sem a repülőtéri taxisok nem örvendenek túl jó hírnévnek. Ennek tükrében nem érdemes busszal, vonattal vagy taxival menni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Inkább a repülőtéri parkolás témájában kell több információt gyűjteni, hiszen így az autójával érkezhet meg a helyszínre.

Ez kétségkívül sokkal kényelmesebb, mintha a buszon vagy a vonaton kellene zötykölődnie. Nem kell egy vagyont sem kifizetnie a taxizás érdekében. A repülőtéri parkolás már Vecsés területén is lehetséges, ezért hagyja az autóját az Európa Parkolóban!

Itt többféle extra szolgáltatás közül választhat. Például a fedett parkolók védelmet nyújtanak az időjárás ellen. Alkalom nyílik a csomagok fóliázására is, tehát elkerülheti a reptér épületében való sorban állást.

Ne feledkezzen meg az őrzésről sem, hiszen az autók elkerített helyen állnak. A repülőtéri parkolás elérhető áron vehető igénybe. A költségek pontos megállapítása érdekében meg kell nézni a honlapon lévő árlistát. Itt az is megtudható, hogyan kell lefoglalni a helyeket.