A Römer gyereküléssel biztosra mehetünk

Römer gyerekülés

Általános elvárás, hogyha már az átlagosnál többet kell fizetnünk valamilyen termékért, akkor később ne kelljen csalódnunk a minőségében. Egy Römer gyerekülés minden kétséget kizáróan megfelel ennek az elvárásunknak, hiszen éppen a megbízhatóságáról, kiváló minőségéről és védelmi képességéről vált híressé.

Az ADAC és az ÖAMTC gyerekülés tesztjein sem meglepő, hogy időről-időre jó minősítéssel végez. Ez pedig semmiképpen sem egy elhanyagolható jellemzés az adott termékről. A Britax Römer cég több mint 30 szabadalmi bejegyzéssel bír. Az ő nevükhöz fűződik az első állítható gyerekülés és az első mózeskosár mellett, az ISOFIX rögzítési módszer kifejlesztése is.

2011 óta már kötelező minden új autónak ilyen csatlakozóval felszereltnek lennie. Fejlesztéseik, innovatív megoldásaik, valamint a könnyű és pontos kezelhetőség megteremtése méltán tette a céget egy világszerte ismert, globális nagyvállalattá. Széles körben elterjedt vélemény, hogy a Römer gyerekülés, minden támasztott követelménynek magas fokon megfelel.