Roppant praktikus a KTM nyeregtáska

KTM nyeregtáska
A bringázást a jól megválasztott tartozékokkal még komfortosabbá és élménydúsabbá lehet tenni. Mivel egy átlagos bicikli semmilyen tároló kiegészítővel nem rendelkezik, ezért igenis célszerű a KTM nyeregtáska beszerzése. De miért is annyira fontos ez? Nos, a legfontosabb pozitívuma mindenképp az, hogy minden elfér benne, amire egy bringásnak szüksége lehet.
Helyet kínál a mini pumpának és egy kisméretű defektjavító készletnek. Természetesen elhelyezhető benne bankkártya, készpénz, kulcscsomó és még kisebb bringás szerszámok is. A KTM nyeregtáska tehát felkészítheti az embert a legváratlanabb szituációkra is, akárcsak egy defektre.

Manapság már megvehetők azok a modellek, amik megannyi extrával rendelkeznek. Először is fellelhető ezen egy fényvisszaverő csík. Az ilyen láthatósági elemekből sohasem lehet elég, hogyha bringára ül valaki, ezért nagyon előnyös, ha még a KTM nyeregtáskán is van egy messziről észrevehető jelzés. Az ebikeszalon.hu online webshopban megvehető a minden igénynek megfelelő KTM nyeregtáska.