Söröskorsó természetes anyagból

Söröskorsó

Egyszerűen nem tudja milyen ajándékkal lepje meg a férjét a névnapján, mert kifogyott az évek során az ötletekből? Valami olyan megoldást szeretne, ami anyagilag nem megterhelő, ám mégis praktikus?

Talán nincs is olyan férfi, aki ne okozna örömet egy kivételes söröskorsó. A szépen, esztétikusan kidolgozott alternatívákat megtalálhatja az érdeklődő a vikingshop.hu internetes oldalon. Érdemes ide ellátogatni és átnézni a termékeket.

A kézzel készített változatok egyediek, tehát nem találhatóak meg minden áruház polcain. Valódi élmény megtölteni itallal, majd inni belőle. Bátran kijelenthető, hogy egy unalmas estét rendkívül fel tud dobni a söröskorsó. Kíváncsi arra milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a népszerű portéka?

Anyagául a bivalyszarv szolgál, a maximális tartósság eléréséhez pedig gyantát használnak. Ezzel illesztik össze a talpat a felső résszel. Abban az esetben, ha valamiért nem nyerte el a tetszését ez a söröskorsó, lehetőség adódik a pénz visszafizetésre. Mindenképp tanácsos élni ezzel a remek opcióval!