Mire jó a fátyolmaszk?

fátyolmaszk

Noha már egyre többet hallani róla, még mindig kevesen ismerik a bizonyos fátyolmaszkot, amiről most némi információval szeretnénk szolgálni. A szepsegcenter.hu weboldal szerint, még ha nem is helyettesíthet egy teljes bőrápolási rutint, kiváló kiegészítője lehet az arcápolásnak a fátyolmaszk.

Ez tulajdonképpen olyan rendkívül könnyen használható, kvázi instant megoldás, ami egy sor kellemetlenséget megspórol nekünk és rövid, ám intenzív kezelést biztosít a bőrünknek. Egy fóliaszerű dolgot kell elképzelni, amit nemes egyszerűséggel előveszünk a csomagolásból és elhelyezzük az arcunkon. Az összes többit elvégzi ez a bizonyos fátyolmaszk, hiszen minden hasznos anyag benne foglaltatik, amire a bőrünknek szüksége lehet.

Ugyan nem kötelező, mégis ajánlott nyugodtan, különösebb megerőltető tevékenység nélkül kivárni, amíg letelik az a néhány perc, amíg aktiválódnak az anyagok. A szakértők lényegesen hatékonyabb megoldásnak gondolják az efféle anyagbevitelt, hiszen nincs maszatolás, nem párolog el a krém, amit alternatívaképpen felvihetnénk az arcbőrünkre. Ellenben intenzív módon mindent megkap a bőr, ami éppen hiányozhat belőle.

Tetszőleges gyakorisággal, akár néhány napos kihagyással megismételhető a procedúra, illetve akkor, amikor úgy érezzük, valami hiányzik a bőrünknek, csak éppen nehéz eldönteni, hogy pontosan mi. Egy gyors kúrának tökéletesen megfelel a szóban forgó fátyolmaszk alkalmazása, habár meg kell jegyezni, hogy a napi bőrápolási rutint sajnos nem válthatja ki, arra tovább is figyelni kell.