Székelyhídi Baba-mama Kör – a jótékony összetartás

székelyhídi Baba-mama Kör

Rengeteg kérdés és kétség merül fel egy kisbabát váró nőben, sőt, olykor a több gyermekes édesanyában is. Jó, ha ilyenkor van egy közösség, akikkel megoszthatja az aggályait, félelmeit, vagy tapasztalatait, jó tanácsait. A székelyhídi Baba-mama Kör egy ilyen elven működő csoport, minden érintettnek könnyen elérhető, önzetlenül segítséget nyújtó kis szervezet.

Az összejövetelek keretein belül tartanak különböző ingyenes tanácsadásokat, kreatív foglalkozásokat gyerkőcökkel vagy nélkülük. Lehetőség van a kinőtt vagy megunt holmik cserélgetésére, valamint további hasznos eszközök, például a babakocsi, babamérleg, kiságy, fejlesztő játékok kölcsönzésére is.

Van játszóház, tartanak előadásokat, izgalmas eszmecseréket érdekes és fontos témákról. Tevékenykedésük középpontjában a családi harmónia áll. A székelyhídi Baba-mama Kör egy kinyújtott kéz, ami adni és megosztani vágyik, ami támogatni és segíteni akar, ami közösségben hozza össze a hasonló örömökben részesülő, hasonló kérdésekre választ váró családokat.