Szép a modern kárpitozott franciaágy

Kárpitozott franciaágy

A hálószobánkat úgy kell berendezzük, hogy ott megtaláljuk mindazt a nyugalmat és kényelmet, amire szükségünk van, ugyanakkor fontos az ott lévő bútorok esztétikus jellege is. Praktikus és rendkívül elegáns a kárpitozott franciaágy, amiből olyan színűt választhatunk, ami harmonizál a szobában található berendezési tárgyakkal.

A kikolbutor.hu webáruház kiváló darabokat kínál eladásra. Ebben az online üzletben érdemes szétnéznie, ha kényelmes fekvőalkalmatosságot szeretne venni.

Ágyneműtartóval is el van látva a készleten fellelhető Azuro kárpitozott franciaágy és ez jelenleg árleszállítás alatt áll. Tulajdonképpen többféle szövet is választható, ráadásul gázrugós kivitelben is kérhető.

Ez a kárpitozott franciaágy komfortos pihenést garantál, mert a rugós matrac 5 ortopéd zónával rendelkezik, ami biztosítja a gerinc ideális alátámasztását. A fejvége is divatos textillel van bevonva. A kárpitozott franciaágy tömörfa lábai extra stabilitást nyújtanak, ezek kérhetőek fenyő-, tölgy- vagy bükkfából egyaránt.