Tényleg megbízhatók a merevedési zavar elleni tabletták?

merevedési zavar

Amikor egy férfi merevedési zavarral kezd el küzdeni, először megpróbálja ennek okát megkeresni, majd ezután tagadja a dolgot a párja előtt is. Eltelhetnek így hosszú hetek, akár hónapok is, általában a partner türelmétől függ ez az idő, amikor a bajban lévő úr végül valamilyen potencianövelő szer keresésébe kezd, a legtöbbször az interneten. Sajnos sok hamisítvány is található ezen a piacon, amelyek „jobb esetben hatástalanok vagy gyengített hatóanyagot tartalmaznak, rosszabb esetben az egészségére is káros lehet” (forrás: www.kenyesvelemenyek.com).

Persze, mint minden gyógyszernek, ezeknek is lehetnek kellemetlen mellékhatásaik, amelyekre érdemes felkészülni. Nyilván, a legtöbb férfi arra kíváncsi, hogy egy adott potencianövelő szer mennyire vált be másoknak, milyen hatásai voltak, de azért ugyanolyan fontos a mellékhatási rátája, az ellenjavallatok is. Az a baj, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, az óriási kereslet miatt hihetetlenül sok utánzat kerül forgalomba, illegális módon az interneten.

Mindig vannak felkapott termékek, de az nem jelenti azt, hogy ezek a legjobbak. Viszont a kenyesvelemenyek.com weboldalon olvasható véleményekből biztosan Ön is rá fog jönni, hogy melyik készítmény lesz ideális a problémájára. Tudnia kell, hogy a párja szeretne Önnel normális szexuális életet élni, de nem mindenáron! Egy szerető asszony semmiképpen nem várja el azt, hogy olyan potencianövelő szert használjon, amely árt az egészségének. Inkább a megértést, a türelmet választja, amelynek szintén előbb vagy utóbb megjön az eredménye.

Ez a helyzet csak jó alapokon nyugvó, stabil kapcsolat esetében történik így. De például a kevésbé magabiztos férfiak, akik nem akarják a véletlenre bízni az együttlétüket, szintén potencianövelő szereket használnak. Ugyancsak ezek a szerek kerülnek elő új párkapcsolat esetén erősítésként, különleges alkalmakra, mint a Valentin-nap vagy házassági évforduló, több szexpartner esetén, fáradtság vagy nagy fizikai megterhelés ellensúlyozására, szexuális teljesítmény fokozására.