Természetes eredetű Omega 3-6-9 zsírsavak

omega 3-6-9

Ahogy a csontok, a bőr vagy az erek működését lehet támogatni, úgy az agy és a szív egészségét is. A tudósok már jó ideje kimutatták, hogy az Omega 3-6-9 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szívünk és agyunk egészségének megőrzésében egyaránt. Ezek többszörösen telítetlen zsírsavak, amiket a szervezetünk nem képes előállítani.

A táplálkozással lehet pótolni ezeket, azonban az ételeink nem mindig tartalmazzák ezeket a zsírsavakat. Szerencsére, ezek könnyen pótolhatók a jó minőségű étrend-kiegészítőkkel. Jól hasznosuló Omega 3-6-9 kapszulák a BioCo termékpalettáján is szerepelnek. Ezek természetes összetevőket tartalmaznak, mentesek a mesterséges színezékektől, aromaanyagoktól és tartósítószerektől. Hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, a normál agyműködés és látás fenntartásához.

Emellett az immunrendszer és ízületi problémákra, koncentrációs zavarokra is kiválóak. Az Omega 3-6-9 zsírsavakat tartalmazó kapszula előnyös áron beszerezhető az interneten is, mégpedig az agnespatika.hu weboldalon keresztül.