Tölgyfából készült kerek étkezőasztal

kerek étkezőasztal

Az asztal az étkező legfontosabb berendezése, ezért nagyon jól kell kiválasztani azt a darabot, amit hosszú évekig használunk majd a családdal. Egy elegáns és trendi kerek étkezőasztal kiváló darab, hiszen különösen emeli a helyiség hangulatát.

Vannak a piacon szebbnél-szebb modellek, de ha igazán színvonalas, tartós modellt szeretne vásárolni, akkor a lavintagehome.hu online szaküzlet termékpalettáján nézzen szét! Ebben szerepel a Jersey elnevezésű, tölgyfából gyártott kerek étkezőasztal, aminek az asztallapját 4 szín közül lehet kiválasztani.

Ez az esztergált lábú, tömör tölgyfa bútorzat igazán modern, jól néz ki, köré vidáman, fesztelenül összegyűlhet a család, a barátok egy-egy kellemes ebédre, teázásra, beszélgetésre. 120 és 140 cm átmérővel rendelhető meg ez az időtálló, tartós bútordarab.

Erős, stabil és biztonságos szerkezet, ami kizárólag természetes alapanyagokból készült. A kerek étkezőasztal egyedi darab, meglehetősen terhelhető, valamint kényelmes használatot ígér, tehát igazán jó döntés.