Így tud segíteni egy pályázati hitelszakértő

pályázati hitelszakértő

Bármilyen jól menjen is egy vállalkozás, eljön az idő, amikor a cég továbbfejlesztése vagy egy-egy projekt finanszírozása már önerőből nem valósulhat meg. Amikor pedig egy vállalkozó ezzel a ténnyel szembesül, professzionális segítséget célszerű keresnie. Ha kíváncsi arra, hogy mi mindenben tud még segíteni egy pályázati hitelszakértő, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a forrascentrum.hu weboldalon. A Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. munkatársai szívesen állnak a rendelkezésére.

A cég vállalja, hogy felkutatja az optimális, kedvező feltételekkel bíró hitellehetőséget az ügyfeleinek. Ezzel a hatalmas méretű támogatással már könnyebben kivitelezhetővé válik például az ingatlanépítés, telephelynek a fejlesztése, új vagy használt gépek beszerzése, személy- vagy tehergépkocsi vásárlása, ÁFA finanszírozás, illetve az esetleges átmeneti likviditási problémák kezelése. Egészen kedvező, a céget kevésbé terhelő finanszírozás alakítható ki, ha a hitellehetőségek pályázati konstrukciókkal kerülnek kombinálásra.

Komoly szakértelmet igénylő üzleti terv elkészítése nélkülözhetetlen a hitelkérelmek benyújtásához. A Forrás Centrum szakemberei, a vállalkozás üzletpolitikai koncepciójának megfelelően, előzetes díj felszámolása nélkül végzik el ezt a feladatot. Ha korábban egy bank már elutasította a hitelkérelmét, az sem megoldhatatlan probléma, hiszen a szakértők ezt is tudják kezelni, profi módom. A Széchenyi Kártya ideális választás minden vállalkozónak abban az esetben, ha maximum 25 millió Forintra van szüksége 2 héten belül.

Átmeneti likviditási problémák esetén, vagy ha hirtelen nagyobb összeg szükséges, ezzel a megoldással eredményre juthat. Amennyiben nagyobb összeggel szeretné fejleszteni a cégét, akkor lehetősége van rugalmas vállalkozói hitelek igénybevételére is, legtöbb 62,5 millió Ft erejéig. Ezt igényelheti az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított forrásból. Itt két metódus közül választhat, az egyik a forgóeszköz-finanszírozás, a másik a beruházási hitel.