Utasbiztosítás kötés 2022-ben: milyen árakra lehet most számítani?

utasbiztosítás kalkulátor

Nemcsak az autónkra és a lakásunkra érdemes biztosítást kötni, hanem akkor is, amikor hosszabb utazásra, nyaralásra indulunk, mert soha nem lehet tudni, hogy mikor történik velünk valamilyen kellemetlenség vagy baj. Persze a kiadás nem hiányzik senkinek, főleg utazás előtt, ezért keressük a legolcsóbb megoldást. Ezzel az utasbiztosítás kalkulátorral könnyen megnézheti, hogy milyen árakra számíthat 2022-ben. A díjszámító rendszer megtalálható a biztoshely.hu weboldalon.

A kalkulátor több biztosító sokféle termékét hasonlítja össze, az ajánlatokat ár szerinti növekvő sorrendbe teszi, ezzel nagyon megkönnyítve a választást. Nagyon fontos tudnivaló, hogy az árak alatt a termék szolgáltatásait is feltüntették, így dönthetünk az igényeinknek megfelelő utasbiztosítás szerződés megkötése mellett. Fokozott figyelemmel kell kísérni a szolgáltatásokat, mert hiába fizetjük ki a biztosítási díjat, ha adott esetben nem kapunk segítséget. Személyenként nem nevezhető drágának egy jó utasbiztosítás szerződés, viszont rengeteg kellemetlenségtől megóvhat minket és a családunkat.

Lesz a kezünkben egy bármikor hívható telefonszám, amin keresztül segítséget kérhetünk, bármilyen problémába ütközünk az utunk vagy nyaralásunk során. A weboldalon megkapjuk a szükséges tájékoztatást, de a nyaralásunk biztonságáról is gondoskodnak a szakértők, ugyanis helyben megköthetjük az utasbiztosítást. Nézzük, hogy általánosságban mit tartalmaznak a külföldre szóló utasbiztosítások!

A nap 24 órájában asszisztenciát, betegség-, baleset- és életbiztosítást, ami az ebben a témában felmerülő esetek alkalmával a szerződés fizetési limitjei szerint téríti meg a költségeket. Idetartozik még a poggyászbiztosítás, valamint a jogvédelem és felelősségbiztosítás, amit nagy általánosságban minden termék tartalmaz. A megfelelő biztosítás kiválasztásában célszerű tanácsot kérni a szakemberektől, de tudni kell, hogy ennek jellege attól is függ, hogy milyen messze utazunk. Külföldön jóval többe kerül az egészségügyi ellátás.