Üveg előtetők: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Üveg előtetők

A teraszok, bejáratok fölé célszerű tetőt elhelyezni, hogy az ott található tárgyakat vagy az ajtót ne verje az eső, hó, ne égesse nyáron a tűző Nap. Impozáns megoldásnak bizonyulnak erre a célra az üvegből készült előtetők, amiket egyre többen választanak. A www.classuveg.hu weboldalon további hasznos információkat olvashat az üveg előtetőkről. Ráadásul a weboldalon megismerhető vállalkozás munkatársai profi módon elkészítik azokat az előtetőket, amelyeket a megrendelőik megálmodtak.

Az exkluzívabb kategóriába tartoznak a kínálatukban szereplő pontmegfogásos előtetők. Ezek edzett, ragasztott biztonsági üvegből készülnek, így teljes mértékben garantált a biztonság. Egy esetleges törés esetén ugyanis a két üveg közötti ragasztóréteg egyben tartja a táblát. Másik ötletes megoldás például a már meglévő fa- vagy vasszerkezetre rögzített ragasztott biztonsági üveg.

Ennek is designos a megjelenése, átengedi a napfényt, nem árnyékolja be az alatta lévő teret. A szakemberek ugyanakkor egyedi és különleges elképzeléseket is megvalósítanak, ha arra van igény. Persze mindenkinek fontos az adott üveg előtetőért fizetendő ár, mert nem kis befektetés. Mivel minden építmény egyedi, mint ahogyan a tulajdonosok elképzelései is, ezért pontos összeget nem lehet mondani, viszont az említett weboldalon keresztül kérhetünk árajánlatot.

Annyi bizonyos, hogy ez a cég nagyon korrekt árral dolgozik, tehát horribilis összegre nem kell számítanunk. A végösszeg ugyanakkor nagyban függ az előtető méretétől és kialakításának módjától. Mindazonáltal érdemes egy ilyen szerkezet mellett dönteni, ha azt akarjuk, hogy igazán elegáns előtető díszítse a házunkat. A praktikus jellege szintén lényeges, hiszen ki ne szeretné elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy amíg kinyitja a ház bejárati ajtóját, addig bőrig ázzon például egy viharos napon? Erre a kérdésre a válasz egyértelmű. Ha már előtető építést tervezünk, akkor az legyen valóban mutatós, ami ékesíti és különlegessé teszi a házat, amire jó érzés ránézni!