Női blézer az elegancia kedvelőinek

női blézer

Olyan helyen dolgozol, ahol fontos adni a megjelenésre? Nem elvárt a magassarkú és kosztüm kombináció, de nem árt az elegancia? A női blézer ideális hivatalos ügyintézésekhez, állásinterjúra, irodai viseletként egyaránt.

Azért remek választás, mert számos ruhadarabbal kombinálható és mindegyikkel stílusos megjelenést biztosít. Felveheted egy élére vasalt kosztümnadrággal, de bátran magadra öltheted farmerrel is. Utóbbival sportosan elegáns viselet lesz az eredmény. Jól mutat, ha a nadrággal azonos színt viselünk, de választhatunk egymáshoz passzoló árnyalatokat is. Lábbelik tekintetében is széles skálán mozog a variálhatóság. Az extrán elegáns magassarkú cipők mellett, viselheted lapos lábbelivel, akár egy tornacipővel is.

A női blézerek, a klasszikus fekete és fehér színek mellett, ma már extravagáns, feltűnő árnyalatokban és mintával is kaphatóak. Hódít a mustársárga, sötétkék és méregzöld. Nem maradhat ki a gardróbodból a divatba mindig visszatérő kockás női blézer sem! A kifogástalan elegancia alapdarabja.