Vezeték nélküli csengő forradalmi technológiával

Kiváló technológia és nagyszerű formatervezés. Ezek a vezeték nélküli csengő legkiemelkedőbb tulajdonságai. A dizájnjának köszönhetően, minden környezetbe kiválóan beleillik.

A felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel csavarozást. A hatótávolsága kimondottan nagy, ezért megbízhatóan működik a méretesebb lakásokban is. Nemcsak hang-, de fényjelzésre is képes a LED csíknak köszönhetően, ami felvillan csengetéskor.

Olyan modell is megtalálható a kínálatban, amelyik mozgásérzékelővel van ellátva, ezért már csengetés előtt értesülhetünk arról, hogyha látogató közelít az ajtóhoz. A vízálló kivitelezésnek révén, kültéren is elhelyezhető, mivel az eső nem fog benne kárt tenni.

A hálózati dugaljba dugható változat nem szorul töltésre, ezzel ellentétben az USB kimenettel tölthető a mobiltelefon is. A vezeték nélküli csengő ezen változatához nem lesz szükség elemekre. Bárhol elhelyezhető a 150 méteres hatótávolságon belül. A vezeték nélküli csengőn többféle csengőhang is beállítható, egyedi igények szerint.