A bőrönd kiválasztásánál ne csak a dizájnra figyeljünk!

bőrönd

Ha utazni vagy nyaralni megy, nem szabad megfeledkeznie a poggyászról, ami minden modern ember megbízható útitársa. Ezek a terjedelmes dobozokból kompakt, de tágas, kerekeken guruló szállítókká váltak.

A modellek széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy egy hosszú utazásra való bőrönd modellt vagy kompakt táskát vásároljunk a hétvégi kiránduláshoz. Annak érdekében pedig, hogy a törött poggyász a repülőtéren vagy a vasútállomáson ne okozzon kellemetlen meglepetést, a megfelelő gurulós típust kell kiválasztani.

A reptéri munkások és a fuvarozók ugyanis nem törődnek az utasok holmijával, ezért vásárláskor nemcsak a szépségre, hanem a modellek minőségére, megbízhatóságára és teljesítményére is figyelni kell. A kerekekkel ellátott bőrönd igazi must-have-nek számít az utazás során. Hogy a 4 vagy a 2 kerekű bőrönd a jobb?

Ez a dolgok mennyiségétől és az utazás típusától függ. Ha csak néhány napos utazást tervezünk, akkor az egyik oldalon kerekekkel, stabil fogantyúval és két támasztékkal ellátott modellek megfelelőek lesznek.