A dekorfóliás beltéri ajtók esztétikusak,időtállóak

dekorfóliás beltéri ajtók

A tiszaajtoablak.hu webáruház korszerű nyílászárók forgalmazásával foglalkozik, az online tér mellett, a termékek megtekinthetőek és megvásárolhatóak a vállalat budapesti és debreceni kiállítótermeiben is. Igen keresett termékkategóriát képeznek napjainkban a korszerű technológiával előállított dekorfóliás beltéri ajtók.

Ezek gyakorlatilag bármilyen dekorfóliával el lehetnek látva, ennek köszönhetően igen változatos kivitelben szerezhetőek be szín és mintázat tekintetében. A dekorfóliás beltéri ajtók kedvező ár-érték arányban érhetőek el, emellett a küllemük is remek. További előnyük a könnyű és egyszerű tisztíthatóság, valamint a fólia ellenálló alapanyagának hála, jól ellenállnak a külső behatásoknak, mint amilyenek például az esetleges karcolások.

A cég kínálatában jelenleg a leginkább kedvelt modellek a tömör ajtótáblás Szicília, az üvegberakással díszített Medina, Kána, Pompeji, Borneo, Babilon és a Délosz. Persze a felsorolás a rendelkezésre álló dekorfóliás beltéri ajtók terén korántsem teljes.